S.O.S. Ajánlatkérés

Egyedi rács- és acélszerkezet gyártás – kérjen árajánlatot!

Nem csak vállaljuk, hanem egyenesen szeretjük is az egyedi tervezési igényű feladatokat, melyek kivitelezésére innovatív cégként mindig keressük az új megoldásokat. Keressen minket, kérjen tőlünk árajánlatot egyedi igényei elkészítésére. Munkatársaink minden kérdésére szívesen válaszolnak és segítenek a megfelelő rács- vagy acélszerkezet megtervezésében, kivitelezésében.

 

 

Hogyan dolgozunk?

Szívügyünk a termékfejlesztés

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legmegfelelőbb terméket készítsük el ügyfeleinknek. Minden hónapban új termékkel állunk elő.

Fémipari szakemberekkel dolgozunk

Nálunk nincsenek betanított munkások. Magas színvonalú gyártástechnológiánkhoz precizitás és megfelelő szaktudás szükséges, hiszen csak így tudjuk ügyfeleink igényeit megvalósítani.

időhatékonyság

Árajánlat 1 órán belül munkaidőben

Kiemelten fontos, hogy az érdeklődők ugyanolyan bánásmódban részesüljenek, mint ügyfeleink. Gyors és informatív árajánlatokkal segítünk a döntésben.

AKM tudástár

Összegyűjtöttünk néhány szakkifejezést a járórácsokkal kapcsolatosan, amelyekkel érdemes tisztában lenni, mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelőt.

Elolvasom »

Az AKM METAL Kft. magas szintű szakmai szakértelemmel készíti termékeiket, melyekről rövid betekintés nyerhető acélszerkezetű termékeinkkel és jellemzőivel kapcsolatosan.

Elolvasom »
Mutasd az összes bejegyzést »
<