Lézervágás ajánlatkérés

A lézervágás megkönnyíti az acélszerkezet gyártása során jelentkező feladatok elvégzését. A vágás pontossága, gyorsasága meghatározó tényezők a végtermék minőségének szempontjából.

Éppen ezért igyekszünk a lehető legpontosabban felmérni igényeit, mielőtt ajánlatot adunk. Így tudjuk a lehető legjobb végeredményt kínálni Önnek, a lehető legrövidebb idő alatt.

Ajánlatkéréséhez töltse ki űrlapunkat, hogy pontosan láthassuk, milyen vágási feladatot kell megoldanunk. Ajánlatkérését követően munkatársaink megadott elérhetőségein azonnal visszajeleznek és 48 órán belül ajánlatot adunk.


Kérjük adja meg adatait
Kapcsolattartó adatai
A szállítási cím eltér a számlázási címtől

Lézervágás ajánlatkéréshez információk
Szállítási információk
Egyéb megjegyzés az ajánlatkéréshez


Akik már
velünk tartanak

 • T. családmagánszemély

  Kérem, továbbítsa köszönetünket a kollégáknak, akik az Endrődi Sándor utcai lépcsőnket elkészítették és beszerelték, a lelkiismeretes, precíz és szép munkájukért.
  Nagyon meg voltunk elégedve. Tavasszal valószínűleg még fogunk jelentkezni Önöknél egyéb munkák ügyében.
  Kívánunk kellemes ünnepet az egész kollektívának.
  Üdvözlettel T. család

  T. családmagánszemély
 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden „fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<