Küldetésünk

Nem titkolt célunk, hogy megreformáljuk a saját iparágunkat, mert hisszük, hogy rácsot és acélszerkezetet lehet gyártani modern technológiával, új szellemiséggel, emberközpontú hozzáállással is. Az ipar számos szegletében találkozhatunk még ma is régimódi és mára teljesen elavult megoldásokkal. Mi szükségét érezzük a friss megközelítésnek, hogy korszerű és profi partnerei legyünk ügyfeleinknek.

Ennek szellemében alkottuk meg alapértékeinket

 

Így dolgozunk mi

Nagyra tartjuk a tudást és a szakmai tapasztalatot, ezért kizárólag olyan szakemberekkel dolgozunk, akik a megfelelő végzettséggel rendelkeznek.

Nagyot álmodtunk akkor, mikor belevágtunk a cégünk felépítésébe. Tudtuk, hogy a lelkes munkánk, az eltökéltségünk mellett nagyon fontos, hogy a cégünket, termékeinket a megfelelő módon bemutassuk a potenciális vevőinknek. Ebben kértük a Kreatív Vonalak csapatának segítségét. Azt, hogy a közös munkánkat most egy szakmai zsűri ilyen elismeréssel jutalmazta – ezzel példaértékűnek minősítve azt – óriási biztatás a számunkra. Hiszünk a küldetésünkben és nagy lépésnek tartjuk a megvalósítása felé ezt a díjat.

 

 

Akik már
velünk tartanak

 • T. családmagánszemély

  Kérem, továbbítsa köszönetünket a kollégáknak, akik az Endrődi Sándor utcai lépcsőnket elkészítették és beszerelték, a lelkiismeretes, precíz és szép munkájukért.
  Nagyon meg voltunk elégedve. Tavasszal valószínűleg még fogunk jelentkezni Önöknél egyéb munkák ügyében.
  Kívánunk kellemes ünnepet az egész kollektívának.
  Üdvözlettel T. család

  T. családmagánszemély
 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden „fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<