Rács ajánlatkérés

Ha azt szeretnénk, hogy egy rács tökéletesen ellássa a feladatát, alaposnak és körültekintőnek kell lennünk már a rács típusának a kiválasztása során. Előfordul, hogy ügyfeleink kisebb – vagy éppen jóval nagyobb – teherbírású rácsot rendelnek, mint amekkorára valóban szükségük lenne. Ezért igyekszünk mindig a lehető legpontosabban felmérni a felhasználási módot, hogy a leginkább megfelelő terméket tudjuk ajánlani.

Ajánlatkéréséhez töltse ki űrlapunkat, hogy pontosan láthassuk, milyen rácsot képzelt el. Ajánlatkérését követően munkatársaink megadott elérhetőségein felveszik Önnel a kapcsolatot. 


Kérjük adja meg adatait
Kapcsolattartó adatai
A szállítási cím eltér a számlázási címtől

Rács ajánlatkéréshez információk
Szállítási információk
Egyéb megjegyzés az ajánlatkéréshez


Akik már
velünk tartanak

 • T. családmagánszemély

  Kérem, továbbítsa köszönetünket a kollégáknak, akik az Endrődi Sándor utcai lépcsőnket elkészítették és beszerelték, a lelkiismeretes, precíz és szép munkájukért.
  Nagyon meg voltunk elégedve. Tavasszal valószínűleg még fogunk jelentkezni Önöknél egyéb munkák ügyében.
  Kívánunk kellemes ünnepet az egész kollektívának.
  Üdvözlettel T. család

  T. családmagánszemély
 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden „fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<