Acélszerkezet ajánlatkérés

Az acélszerkezetek gyártása meglehetősen összetett feladat. Annak érdekében, hogy ezt rövid határidővel, menet közbeni módosítások nélkül végezhessük el, már a folyamat elejétől alaposak vagyunk. Nálunk a munka pontos felmérése alapkövetelmény, így tudjuk gyorsabban a megfelelő végeredményt nyújtani. Ezért igyekszünk mindig a lehető legpontosabban felmérni az igényeket, hogy a leginkább megfelelő terméket készíthessük el Önnek.

Töltse ki alábbi űrlapunkat, hogy mi is pontosan láthassuk, milyen acélszerkezetet képzelt el. Ajánlatkérését követően munkatársaink a megadott elérhetőségein felveszik Önnel a kapcsolatot. 


Kérjük adja meg adatait
Kapcsolattartó adatai
A szállítási cím eltér a számlázási címtől

Acélszerkezet ajánlatkéréshez információk
Szállítási információk
Egyéb megjegyzés az ajánlatkéréshez


Akik már
velünk tartanak

 • T. családmagánszemély

  Kérem, továbbítsa köszönetünket a kollégáknak, akik az Endrődi Sándor utcai lépcsőnket elkészítették és beszerelték, a lelkiismeretes, precíz és szép munkájukért.
  Nagyon meg voltunk elégedve. Tavasszal valószínűleg még fogunk jelentkezni Önöknél egyéb munkák ügyében.
  Kívánunk kellemes ünnepet az egész kollektívának.
  Üdvözlettel T. család

  T. családmagánszemély
 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden „fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<