Acélszerkezet ajánlatkérés

Az acélszerkezetek gyártása meglehetősen összetett feladat. Annak érdekében, hogy ezt rövid határidővel, menet közbeni módosítások nélkül végezhessük el, már a folyamat elejétől alaposak vagyunk. Nálunk a munka pontos felmérése alapkövetelmény, így tudjuk gyorsabban a megfelelő végeredményt nyújtani. Ezért igyekszünk mindig a lehető legpontosabban felmérni az igényeket, hogy a leginkább megfelelő terméket készíthessük el Önnek.

Töltse ki alábbi űrlapunkat, hogy mi is pontosan láthassuk, milyen acélszerkezetet képzelt el. Ajánlatkérését követően munkatársaink a megadott elérhetőségein felveszik Önnel a kapcsolatot. 


Kérjük adja meg adatait
Kapcsolattartó adatai
A szállítási cím eltér a számlázási címtől

Acélszerkezet ajánlatkéréshez információk
Szállítási információk
Egyéb megjegyzés az ajánlatkéréshez


Akik már
velünk tartanak

 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden “fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Kulcsár KrisztiánügyvezetőCONSTRUTECH-PLUSZ Kft.

  Ajánlatkérésünk után még aznap felvették velünk a kapcsolatot, rendkívül részletes igényfelmérés után pontosan azt kaptuk, amire szükségünk volt. Egyedi SP járórácsokat rendeltünk, és az igényfelmérés során derült fény jónéhány részletre, amelyen mi magunktól átsiklottunk volna. Komoly szakmai segítséget kaptunk tőlük. Rövid határidőre igazolták vissza a megrendelésünket, a határidőt pontosan tartották. A leszállított termékek minősége olyan, mint amiben megállapodtunk. Profi csapat, ilyen partnerre volt szükségünk.

  Kulcsár KrisztiánügyvezetőCONSTRUTECH-PLUSZ Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<