Számtalan döntést kell meghozni, amikor egy közelgő építési projektről van szó. A költségvetés, az időbeli korlátok, az építési előírások és a strukturális képességek csak néhány tényező a sokból, amelyet figyelembe kell vennünk. De az egyik legalapvetőbb, elsődleges döntés az, hogy milyen típusú építőanyagokat kell használnunk.

Az acél tartós, erős, könnyedén alkalmazható, költséghatékony, fenntartható és rugalmas tervezési megoldásokat kínáló lehetőséget nyújt felhasználói, azaz építészek, mérnökök, és a mindennapi emberek számára egyaránt.

Az acélszerkezetek előnyei

Az acélt több mint 200 éve használjuk számtalan különféle módon. A régi gyárépületektől kezdődően egészen a kisebb épületeken át az óriási felhőkarcolókig. Nem hiába, hiszen szerkezeti acélból szinte bármilyen elképzelhető épületet fel lehet építeni.

Ezen felül perse az acél felhasználási területe sokkal szélesebb, mint gondolnánk: találkozhatunk acélszerkezetű repülőgéphangárokkal, valamint hullámvasutak szerkezete is jellemzően acélból készül.

Az acél egyik lenyűgöző tulajdonsága, hogy könnyen újrahasznosítható. Az előre gyártott acélvázas épületek, mind hőhatékonyságuknak, mind energiahatékonyságuknak köszönhetően kiváló megoldást nyújtanak a projekt kivitelezői számára.

Gyorsan fejlődő világunkban a vállalkozások, gyárak, ipari cégek száma folyamatosan növekszik. A vállalkozások bővülésével pedig a szolgáltatások és a termelés is növekszik. Ez a növekedés több helyet és pénzt igényel. Az acélszerkezetes épületek lehetővé teszik a “fizikai bővítést” különösebb nehézségek nélkül, hiszen a végfalak módosítása és az új keret építése viszonylag fájdalommentesen, gyorsan és olcsón elvégezhető.

Acélszerkezet: A tökéletes hosszútávú megoldás

Egyszerűen fogalmazva az acélszerkezetes épületek és megoldások élettartamra szólnak. Bár a jótállások és garanciák szállítónként eltérőek lehetnek, a legtöbben annyira bíznak a termékeikben, hogy legalább 20 éves garanciát biztosítanak acélvázas szerkezetek esetén.

Kérjen az AKM Metal Plusz Kft-től bátran tanácsot. Szeretnénk megreformálni a hazai rács- és acélszerkezet gyártást. Ugyan az acélszerkezetek rendszerint építmények erős, tartós vázát adják, de miért ne lehetnének külsőleg is olyan meggyőzőek, mint a műszaki megoldásaik? Szeretnénk bebizonyítani, hogy az acélból készült tárgyak nem csak rideg, hideg, szögletes és csúnya elemekből születhetnek. A modern technika segítségével olyan termékeket tudunk előállítani, amelyek nem csak tartósak, de igényes és tetszetős megjelenésűek is. Plazmavágással akár a kedvenc tapéta mintázatunkat is viszontláthatjuk a kerítésünkön.

Az ipar számos szegletében találkozhatunk még ma is régimódi és mára teljesen elavult megoldásokkal. Mi szükségét érezzük a friss megközelítésnek, hogy korszerű és profi partnerei legyünk ügyfeleinknek.

Keressen minket a +36/30-179-8892-es telefonszámon, vagy kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével, mi pedig keresni fogjuk!