Szerelési vezető koordinátor

Vasipari, beruházás-koordinátori vagy ehhez kapcsolódó területen szerzett tapasztalattal rendelkező célratörő és lényeglátó szerelési vezető koordinátort keresünk változatos építkezéseinkre!

Az AKM Metál PLUSZ rács- és acélszerkezeteket gyárt és telepít. Nagyobb ipari és lakossági beruházások alvállalkozóinak dolgozunk, a fémmunkákat átvállalva tőlük, a mérnöki precizitású tervezéstől a legyártott termékeink utolsó csavarjának meghúzásáig.

Gyalázat, de eddig aki épp akadt, az intézte nálunk az ügyfél-megrendelés-gyártás-szerelés koordinációját. Most viszont eltökéltük, hogy megtalálunk téged!

Egy rugalmas, konstruktív és ütőképes vezéregyéniséget keresünk szerelési vezető koordinátor állásra! Te leszel, aki kézben tartja az összes gyeplőt és vezényli a kollégákat az építkezéseken, hogy minden haladjon masszív utazósebességgel a legjobb irányba.

Az lenne a legjobb, ha ilyen lennél

 • Karizmatikus megmondóember vagy, aki mindig látja és szóvá teszi, ami ész nélküli- vagy hanyag munka, de azt is, ami derék. Úgy vezeted az embereket az építkezésen, hogy a legjobbat akarják kihozni magukból!
 • A kezedben a szakma, fejedben a terv és szemed előtt a terep: ez egy soktényezős kihívás, gyorsan változó elemekkel. A részletekre és a lényegre is figyelsz – amit a gyártás megtervezett, az pont úgy nézzen ki a valóságban is – te ezt ellenőrzöd!
 • Felspannol, ha pörögnek a dolgok minden fronton, ha áll valami munkafolyamat, az a frász! Ismered a szakemberek kibúvóit és pikk-pakk megoldást találsz a nonszensz kifogásaikra. A váratlan dolgokat profin lekezeled, hiszen ez ilyen sport, nem csendélet-festészet.
 • Az egyenességed már-már idegesítő, nem hímezel-hámozol, ha lehetetlen kérés merült fel az ügyfél részéről, nem bólogatsz, ha ostobaság, és addig vitázol, amíg ki nem könyökölöd, ha látsz hatékonyabb utat a sikerhez! Bátor vagy és ezt szeretjük!
 • Ideális esetben technikusi végzettséged van, de nem feltétlen van jogosultságod – átlátod és megcsinálod, amit a mérnök csak elméletben tud. 2-5 év gyakorlati tapasztalatot hozz – mondjuk vasas vagy bármilyen építési területről.

A tereped és a kihívásaid

 • Reggel 7-8 körül kezdesz az építkezésen: egyeztetsz a munka- csoportvezetővel, letisztázzátok, aznap mi a feladat, miben tudsz segíteni, mi kell nekik. Végigbeszélitek a szerelőcsapattal is, hogyan-mire-mennyi időt szánnak, hogy ne ússzon el semmi és mindenkinek legyen folyamatosan dolga.
 • Közben a helyi projektvezetővel is folyamatos csúszótervezésben vagy: látnod kell a határidőket vagy kell-e új alvállalkozó, netán kell-e innen a gyártásból bevonni valakit, meglesznek-e időre az anyagok. Röviden: tudjon tervszerűen görögni a gépezet!
 • Ha több építkezés zajlik egyszerre, akkor párhuzamosan kell szervezkedned – telefonon. Mindent kézben tartasz, mindenki lássa lebontva a legkisebb lépésekre hogy mi a teendője! Te vagy a szigorú tanárbácsi, aki nyitott a diskurzusra, de a kifogásokat lesöpri az asztalról.
 • Azért vagy a terepen, mert a terep nincs bent a mérnöki irodában: te vagy az elmélet legélesebb kritikusa, mert te láttad, hogy hova kell jónak lennie a korlátnak – és miért nem lehet jó a levegőben lifegve az épületről lelógva. Benne vagy a tervezésben is a konstruktivitásoddal. Te tudsz minket megmenteni attól a fölös körtől is, ha mondjuk egy bonyolult, félnapos kalkulációt kellene csinálni, de nonszensz nekiállni, mert (…bambuszgyökérzettel telenőtt talajba nem betonozunk) Értelmezd és javítsd ki az ügyfelet is, ha túlbuzgó vagy szakszerűtlen!
 • Ott vagy nem csak vezetőként és a cég képviselőjeként, hanem az üzleti kapcsolat aktív menedzsereként is: nem udvarolni kell és lélek-ápolni, hanem meglátni az üzleti lehetőségeket, amivel úgy spórolhat az ügyfél, hogy mi többet kerestünk.
 • Van, hogy te leszel akit imádnak utálni: szétszéledni, szotyolázni, folyton dugóban pepecselni vagy konkrét instrukció híján tanácstalankodni szeretnek az alvállalkozók. Te rendet teszel és tartasz.
 • 2 hetente Hajdúnánáson randevúzol a társvezetőkkel, a műszak vezetővel: itt minden tudást átadnak neked a gyártás speciális nyalánkságairól, újdonságairól, ami segítheti a munkádat a szerelőcsapatoddal. A tudás nagy hatalom és kimenthet a pácból vagy új bizniszt hozhat.
 • A nap végén summázod a brigáddal, mivel haladtatok és holnap mi lesz. Ha jött új megrendelés, betervezed a terepszemlét vagy a kalkulációt, ha bármi felmerült – speciális gyártási igény vagy egy ígéretes alvállalkozó -, utánamész, ura vagy a helyzetnek, na!

Ha ilyen vagy, nem egymást keressük

 • a bűbájos diplomata, aki inkább lemond a munkavégzés hatékonyságáról a látszat-békesség kedvéért…
 • a gyakorlatidegen mély gondolkodó, akinek megremeg a világa, ha az a kérdés, 5 óra vagy 5 nap egy korlát hegesztése…
 • a frászoló stressz-gombóc, akit az idegösszeroppanás kerülget, ha szimultán történnek a dolgok, urambocsá! mondjuk nem is menetrend szerint…
 • a népszerűsködő sumák-berci, aki megígéri a lehetetlent is az ügyfélnek, aztán majd a csapat remélhetőleg kimosdatja és éjszaka is dolgozik, hogy betartsa valahogy az ígéretét…

Jövős-menős intézkedős, főnökösködő munkád lesz

Budapesten és környékén te járod be a beruházók építkezéseit (M3 metrofelújítás, Hadriánusz utcai társasház, Etele Pláza) és egyeztetsz, konzultálsz mindent mindenről mindenkivel, aki él és mozog. A legelső fázistól kezdve a legutolsóig szakmai véleményedre és a tapasztalataidra építünk – és épül a művünk is.

Amit kapsz tőlünk az örökös variálásodért és kekeckedésedért hálából

 • Szabad kezet: úgy dolgozhatsz, ahogy neked a legtesthezállóbb! Tiéd a felelősség, miért magyaráznánk bele, hogy akadályozzunk a diadalban?! Te majd tudod, kihez, hogyan, mikor és hányszor kell szólni, hogy pontosan úgy muzsikáljon, ahogy a cégnek a legjobb.
 • Önmegvalósítási lehetőséget: te kellesz, itt teljesen beleviheted magad a munkába! Ha vannak alvállalkozói kapcsolataid, hozd be őket is! Ha saját projektre bukkansz, ott legyél te a projektvezető! Ha feje tetejére állítanád a működésünket, tedd meg! Ha jobb ötleted van bármiben, oszd meg! Ha fitness ebéd kéne, szólj! …csak told 500-zal.
 • Rugalmas időbeosztást: ha minden működik, mint a karikacsapás magától, nekünk úgy is jó, ha a szaunából fecskében dirigálod az ügyeidet! Nyilván vannak azért kötelező jelenéseid az építkezéseken: felmérni a szituációt, egyeztetni-koordinálni az ügyféllel és a szerelőcsapattal, de látogatások ütemezése csakis a te hatásköröd.
 • Teljesítményarányos, komoly fizetést
 • Bejárási benzintámogatást és bérletet Budapesten
 • 2 hét vendéglátást, kikapcsolást Hajdúnánáson a betanulás alatt: biza, leköltözöl kicsiny városunkba egy klassz hotelbe, és próbára teheted híres hajdúsági vendégszeretetünket is. Ügyvezetőnk végig idegenvezet, megmutatja a Tiszacsegei Halászcsárda ételeit – ahol olyan finom halat tesznek a tányérodra, mint sehol a világon, kipróbálhatod, hogy mennyire bitang mezítláb a Sóstói erdőt járni, munka után csobbansz az élményfürdőben, kapsz strandbelépőt, hogy az új benyomásokkal teli munkanap után kikapcsolódhass és feltöltődhess másnapra, és a főnök személyesen megmutatja, hol lehet klasszul horgászni is az ország egyik legmenőbb pecás paradicsomában.

Szóval, elbírnád ezt a komplex, izgalmas és kemény feladatot a hátadon?

Akkor pattanj be a hullámvasút vezetőfülkéjébe – és menjen a menet!

Kérjük, add meg adataid


Akik már
velünk tartanak

 • T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.

  Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden “fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük.

  T. Tóth Tiborkereskedelmi vezetőUniholz Kft.
 • Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.

  A menedzsment tagjaival régóta kapcsolatban állunk. Törekednek környezetük és termelési folyamataik töretlen fejlesztésére. Fejlődésük alapja a legmodernebb stratégiák és vezetési módszerek alkalmazása. Vállalatukra jellemző, hogy a versenyképességük növekedése érdekében tanuló szervezetként hasznosítják az új ismereteket.

  Mátrai NorberttanácsadóKaizen Institute Hungary Kft.
<